Támogatóink:

Tavaszi mámor 3K-val
     Április szeszélyes hónap, ezt mindannyian tudjuk. Április utolsó vasárnapján ezt személyesen is megtapasztalhatta, aki csatlakozott a Kerékpárosklub tekeréséhez. Bár a beharangozó jó időt ígért, volt mindenben részünk…
     Reggel fátyolfelhős időben a „0 km” kőnél gyülekeztünk, kis szél borzolta kedélyünket, de kedvcsinálónak ott lebegett a szemünk előtt a finom ebéd, a kolbászos paprikáskrumpli. Nem sokkal 8 óra után indult a lelkes csapat, melyhez útközben többen is csatlakoztak.
     Kerekegyháza központjában egy kis pihenőre megálltunk (egy jó meleg kávé, vagy egy pohár sör segítette az elhasznált kalóriák pótlását). Utunkat folytatva hamarosan megérkeztünk a kunadacsi /volt/ ifjúsági táborba. A szél végig útitársunk volt, de nem hátizsákként funkcionált…
     A táborban mindenki megtalálta a számára kellemes elfoglaltságot: ki konyhakést, ki sörös üveget vett a kezébe. Közös munkával megpucoltuk krumplit, feldaraboltuk a kolbászt, szalonnát és megsirattuk a hagymát. S fogyott a /folyékony/ kenyér is… Amíg készült a paprikás krumpli, új társasjátékokat tanultunk, kártyáztunk, no meg jókat beszélgettünk. Ez alatt megfigyelhettük a felhők elvonulását, érezhettük a tavaszi napsütés melegét és a felhők visszajöttét.
     Az ebéd nagyon finom volt, sokan a repetát is kihasználták, mégsem lett üres a bogrács. A bőséges és ízletes ebéd Babity Janinak és feleségének, Áginak, továbbá a Kerekgumi Kft támogatásának köszönhetően ingyenessé vált! Az ebédet még a szakadó eső sem tudta elrontani, mivel a tábor étkezője jól állta a sarat.
     Mire az ebédnek vége lett, az eső is elállt, s kellemes időben, széllel társulva /naná, hogy most is szembe jött velünk/ tekertünk vissza Kecskemétre.
     Hamarosan újra két keréken az IBB…

Videó a Képtárban »

Kezdőoldal »Kecskemét Környékén Kerekezve Lajosmizsére tekertünk és megcsodáltuk, hogy a város mennyire megszépült.
Klári megvendégelt bennünket a Városházán.
Köszönjük!
Vitéz László és Kocsis Tibusz is szórakoztatott bennünket.

Képek a Képtárban »


Kezdőoldal »Aranyat találtunk Kunbábonyban!

     Április első szombatján az idén nem Kecskeméten, hanem Kunbábonyban rendeztünk futóversenyt Bensinger Ralf vezetésével.
     Először tettünk kísérletet arra, hogy e vidéken is legyen verseny a futók számára. Sajnos az időjárás alaposan elromlott (ez a szeszélyes április), de ez nem szegte kedvét sok környékbeli futónak.
     Több távon is lehetett indulni és az első helyezettek gyönyörű kis szobrot kaptak.
     S hol találtunk aranyat? Mi a saját szervezetünkben találtuk meg, mivel a mozgás, a szabad levegőn való sportolás aranyat ér! Vagy még annál is többet...
     E gazdagság mellett még a versenyzés örömét is átélhették, aki részt vettek a versenyen.
     A legjobbak leggyorsabbak ezen a napon 2,7 km-n Dr. Sulyok Anita és Kasza Ádám, illetve a 8,4 km-s távon Beischlag-Deli Péter és Rózsavölgyi Andrea volt.
     Bízunk benne, hogy lesz folytatás!

Az eredmények letölthetőek ITT »

Képek a Képtárban »

Kezdőoldal »

© Csiga61, 2011