Yours Truly



Képek a Képtárban »


Az eredmények
letölthetőek ITT »


Kezdőoldal »





















Idén második alkalommal szervezük meg a 6 órás ultrafutást. Ezzel épp a déli harangszóig jutunk a kilométer gyűjtésben.

Versenykiírás: ITT »
Regisztráció:ITT »

     Továbbra is folytatódik az év elején benevezett iskolák/osztályok pontgyűjtő versenye.

     Nyerj egy bringát!
     A rendezvény helyszínén támogasd készpénz adományoddal a Gyerkőcök Közhasznú Alapítványt! Minden 500 Ft készpénz adomány után egy darab tombolajegyet adunk, amelyek egyikével az ebédet követően, 13 órakor a Regisztrációs sátornál egy bringát nyer a tombola szerencsés tulajdonosa. A bringát a helyszínen lehet átvenni a sorsolást követően azonnal. Amennyiben a kihúzott tombolajegy tulajdonosa nincs a helyszínen, nem jelentkezik, akkor azonnal új tombolát húzunk és ezt addig folytatjuk, amíg a kihúzott tombola tulajdonosa nem jelentkezik vagy a kihúzható tombolák el nem fogynak. Nyeremény készpénzre nem váltható!(A Jótékonysági Hírös Bográcsos Ebédnél adott adomány után nem jár tombola).

     Jótékonysági Hírös Bográcsos Ebéd
     A Közösségi Értékeink Szolgálatában Egyesület a helyszínen jótékonysági gyűjtést szervez. Ennek keretében Jótékonysági Hírös Bográcsos Ebéddel vár minden helyszínre érkezőt az egyesület.
     Futó-rajtszámmal kedvezményesen (1.000,-Ft/fő) ebédelhetnek a sportolók. Rajtszám nélküli résztvevők számára is biztosított az ebéd 2.000,-Ft/fő áron, a rendelkezésre álló mennyiség erejéig! Elvitelre is!
     A szervezők: Közösségi Értékeink Szolgálatában Egyesület, a Széchenyivárosi Zöld és Pont Civil Társaság és a Gyerkőcök Közhasznú Alapítvány egy hamisítatlan hungarikummal, bográcsban főtt magyar gulyással vár minden segítőszándékú sportolót és rendezvényre látogatót.
     Az értékesítéséből származó bevételt, adományaikat a Gyerkőcök Közhasznú Alapítvány javára ajánljuk.


Kezdőoldal »

© Csiga61, 2011